TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Авганистан најмалку 50 лица загинаа во новите поплави

Р.С.Европа - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во нови силни дождови и поплави во централен Авганистан. Засега нема прецизни информации колку лица се повредени во поплавите предизвикани од дождот што почна во петокот и предизвика прекин на сообраќајот на многу патишта во ...

Во поплавите во централен Авганистан загинаа најмалку 50 луѓе

Бриф - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...

Во поплавите во централен Авганистан загинаа најмалку 50 луѓе

Сител - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...

Најмалку 50 загинати во поплавите во Авганистан

Слободен Печат - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...

Во Авганистан најмалку 50 лица загинаа во новите поплави

Алсат-М - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во нови силни дождови и поплави во централен Авганистан. Засега нема прецизни информации колку лица се повредени во поплавите предизвикани од дождот што почна во петокот и предизвика прекин на сообраќајот на многу патишта во ...

ГОЛЕМИ ПОПЛАВИ ВО АВГАНИСТАН: Водата однесе најмалку 50 животи и 2.000 куќи, а двојно повеќе живеалишта се оштетени

Денешен - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...

Во поплавите во централен Авганистан загинаа најмалку 50 луѓе

Канал5 - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...

Во поплавите во централен Авганистан загинаа најмалку 50 луѓе

24Инфо - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...

Во поплавите во централен Авганистан загинаа најмалку 50 луѓе

Рацин - 18.05.2024

Најмалку 50 луѓе загинаа во поплавите што го погодија централниот дел на Авганистан, соопштија локалните власти. Претставникот на авганистанската провинција Гор, Мавлави Абдул Хаи Заем изјави дека сè уште нема податоци колку луѓе се повредени во ...