TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Борел оствари телефонски разговор со Вучиќ, Тачи и Курти

Слободен Печат - 21.02.2020

Европската Унија се подготвува да испрати „специјален претставник за Дијалогот и западниот Балкан”, според официјалната формулација. Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ, Јосеп Борел, остварил телефонски разговор со српскиот претседател ...

Борел оствари телефонски разговор со Вучиќ, Тачи и Курти

А1 On - 21.02.2020

Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ, Јосеп Борел, остварил телефонски разговор со српскиот претседател и косовските претседател и премиер за да разговара за идниот претставник на ЕУ за регионот, соопштија од кабинетот на Борел.

Борел оствари телефонски разговор со Вучиќ, Тачи и Курти

Либертас - 21.02.2020

– Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ, Јосеп Борел, остварил телефонски разговор со српскиот претседател и косовските претседател и премиер за да разговара за идниот претставник на ЕУ за регионот, соопштија од кабинетот на Борел.

Борел оствари телефонски разговор со Вучиќ, Тачи и Курти

Опсервер - 21.02.2020

Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ, Јосеп Борел, остварил телефонски разговор со српскиот претседател и косовските претседател и премиер за да разговара за идниот претставник на ЕУ за регионот, соопштија од кабинетот на Борел.

Борел оствари телефонски разговор со Вучиќ, Тачи и Курти

24Инфо - 21.02.2020

– Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ, Јосеп Борел, остварил телефонски разговор со српскиот претседател и косовските претседател и премиер за да разговара за идниот претставник на ЕУ за регионот, соопштија од кабинетот на Борел.

Борел оствари телефонски разговор со Вучиќ, Тачи и Курти

MakPress - 21.02.2020

Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ, Јосеп Борел, остварил телефонски разговор со српскиот претседател и косовските претседател и премиер за да разговара за идниот претставник на ЕУ за регионот, соопштија од кабинетот на Борел.