TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со монитор за бебиња ја фатил сопругата во неверство, в кревет со татко му!

Фокус - 03.06.2023

Маж од Велика Британија тврди дека на бебе монитор ја фатил сопругата како е во интимна врска со татко му, по што решил да се разведе. Деклан Фулер, 22-годишен Велшанец, беше во брак со Стефани (22) со која ја има двегодишната ќерка Вилоу.

ВИДЕО | НЕВЕРОЈАТНО – Ја фатил сопругата во ‘жешка акција’ преку бејби монитор, а кога сфатил со кого е во кревет ...

Во Центар - 03.06.2023

Деклан Фулер , 22-годишен човек од Велс , тврди дека ја фатил сопругата во интимна врска со татко му на „бејби монитор“, по што решил да се разведе. Деклан Фулер бил во брак со Стефани (22 г.), со која ја имаат заедно 2-годишната ќерка Вилоу .

Преку беби монитор „ја уловил“ сопругата, па се шокирал кога видел со кого е во кревет (ВИДЕО)

Канал5 - 03.06.2023

Деклан Фулер, 22-годишен Велшанец, тврди дека на „бејби мониторот“ ја фатил сопругата во интимна врска со татко му, по што решил да се разведе. Деклан бил во брак со Стефани (22) со која ја има двегодишната ќерка Вилоу.