TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена канцеларија за аплицирање за субвенции во Росоман

Слободен Печат - 30.06.2020

Подрачните единици на Министерството се подготвуваат за почеток и реализација на Програмата за директни плаќања за оваа година. Со цел да се олесни поднесувањето на апликациите за користење на субвенции во Росоман е отворена дополнителна канцеларија ...

Во Росоман отворена дополнителна канцеларија која ќе го олесни аплицирањето за земјоделски субвенции

Опсервер - 30.06.2020

Росоман, 30 јуни 2020 () – Во Росоман денеска е отворена дополнителна канцеларија која ќе го олесни поднесувањето барања за земјоделски субвенции. Канцеларијата почнува со работа утре. Освен во Росоман, канцеларии ќе бидат отворени и во Босилово, ...

Во Росоман отворена дополнителна канцеларија која ќе го олесни аплицирањето за земјоделски субвенции

Бизнис Вести - 30.06.2020

Росоман, 30 јуни 2020 (МИА) – Во Росоман денеска е отворена дополнителна канцеларија која ќе го олесни поднесувањето барања за земјоделски субвенции. Канцеларијата почнува со работа утре. Освен во Росоман, канцеларии ќе бидат отворени и во Босилово, ...