TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тринаесетто издание на фестивалот „Здраво млади“ во Скопје

Либертас - 23.09.2023

Тринаесетто издание на фестивалот на нова музика, „Здраво млади“, кој повторно го носи свежиот звук на светската музика во Скопје, ќе почне вечер во 20 часот, соопштија од Младинскиот културен центар (МКЦ).

13 издание на фестивалот на нова музика „Здраво млади“ вечерва во МКЦ

Канал5 - 23.09.2023

Вечерва со почеток од 20 часот, започнува еднодневната фестивалска програма на музичкиот фестивал „Здраво млади“ во организација на ЈУ Младински културен центар веќе тринаесетта година по ред.

Тринаесетто издание на фестивалот на нова музика „Здраво млади“ вечерва во МКЦ

Макфакс - 23.09.2023

Вечерва со почеток од 20 часот, започнува еднодневната фестивалска програма на музичкиот фестивал ЗДРАВО МЛАДИ во организација на ЈУ Младински културен центар веќе тринаесетта година по ред.

Тринаесетто издание на фестивалот „Здраво млади“ во Скопје

Независен - 23.09.2023

Тринаесетто издание на фестивалот на нова музика, „Здраво млади“, кој повторно го носи свежиот звук на светската музика во Скопје, ќе почне вечер во 20 часот, соопштија од Младинскиот културен центар (МКЦ).

13. издание на Фестивалот „Здраво млади“ на 23 септември во МКЦ

Вистина.мк - 23.09.2023

На 23 септември (сабота) со почеток во 20 часот па се до раните утрински часови следниот ден, ќе се одржи 13 јубилејно издание на фестивалот на нова музика ЗДРАВО МЛАДИ кој повторно го носи свежиот звук на светската музика во Скопје.