TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во понеделник повеќе делови од Скопје без вода

+инфо - 09.11.2018

Во понеделник без вода за пиење од 9 часот до завршување на активностите ќе бидат корисниците од населбите Аеродром и Ново Лисиче (висока зона – станбените објекти над 5. кат), Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол.

Денеска без вода за пиење делови од Аеродром, Ново Лисиче, Припор, Сопиште…

ТВ21 - 09.11.2018

Би сакале да ве информираме дека реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во Цементарница Усје АД Скопје ...

Делови од Скопје в понеделник без вода

Нетпрес - 09.11.2018

Во понеделник без вода за пиење од 9 часот до завршување на активностите ќе бидат корисниците од населбите Аеродром и Ново Лисиче (висока зона – станбените објекти над 5. кат), Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол.

В понеделник без вода ќе останат дел од корисниците во Аеродром, Ново Лисиче, Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол

Макфакс - 09.11.2018

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека поради реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во ...

Во понеделник повеќе делови од Скопје без вода

Скопје инфо - 10.11.2018

Во понеделник без вода за пиење од 9 часот до завршување на активностите ќе бидат корисниците од населбите Аеродром и Ново Лисиче (висока зона – станбените објекти над 5. кат), Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол.

Високите зони на Аеродром и Ново Лисиче, Сопиште, Припор во понеделник без вода

Курир - 09.11.2018

ЈП „Водовод и канализација“ информира дека реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметриво делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во Цементарница Усје ...

Важно известување од „Водовод и канализација"

Press24 - 09.11.2018

ЈП „Водовод и канализација“ информира дека реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметриво делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во Цементарница Усје ...

Аеродром, Ново Лисиче, Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол в понеделник без вода

Скопје инфо - 09.11.2018

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во Цементарница ...

Надминат проблемот со водоснабдувањето во високите зони во Аеродром

Н.Македонија - 09.11.2018

Завршен е проектот на ЈП Водовод и канализација со кој ќе се надмине проблемот со водоснабдувањето во високите зони во општина Аеродром. Станува збор за реконструкцијата на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во ...

Надминат проблемот со водоснабдувањето во високите зони во општина Аеродром

А1 On - 09.11.2018

Завршен е проектот на ЈП Водовод и канализација со кој ќе се надмине проблемот со водоснабдувањето во високите зони во општина Аеродром. Станува збор за реконструкцијата на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во ...

Надминат проблемот со водоснабдувањето во високите зони во општина Аеродром

Локално - 09.11.2018

Завршен е проектот на ЈП Водовод и канализација со кој ќе се надмине проблемот со водоснабдувањето во високите зони во општина Аеродром. Станува збор за реконструкцијата на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во ...

Надминат проблемот со водоснабдувањето во високите зони во Општина Аеродром

MTM - 09.11.2018

Завршен е проектот на ЈП Водовод и канализација со кој ќе се надмине проблемот со водоснабдувањето во високите зони во Општина Аеродром. Станува збор за реконструкцијата на водоводна линија на дел од водоводната цевка во делот од булеварот „Србија“ ...

Надминат проблемот, високите зони во општина Аеродром ќе имаат вода

МКД - 09.11.2018

Завршен е проектот на ЈП Водовод и канализација со кој ќе се надмине проблемот со водоснабдувањето во високите зони во општина Аеродром. Станува збор за реконструкцијата на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во ...

Аеродром, Ново Лисиче, Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол в понеделник без вода

Република - 09.11.2018

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во Цементарница ...

В понеделник без вода ќе останат дел од корисниците во Аеродром, Ново Лисиче, Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол

Centar - 09.11.2018

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека реконструкција на водоводна линија на дел од водоводната цевка со пречник од 400 милиметри во делот од булеварот „Србија“ во Кисела Вода, од „Енерго систем“ до пред кружниот тек за влез во Цементарница ...