TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Психолог советува како да се смирите среде паничен напад

Кафе пауза - 23.02.2021

Паничен напад е непријатно искуство проткаено со чувство на екстремна непријатност или страв и често е придружено со болка во градите, вртоглавица, несвестица, гушење, гадење, трнење во одредени делови од телото, забрзано чукање на срцето, ...

Според психолог, ова е начин да се смирите среде напад на паника

Убавина и Здравје - 22.02.2021

Паничен напад е непријатно искуство проткаено со чувство на екстремна непријатност или страв и често е придружено со болка во градите, вртоглавица, несвестица, гушење, гадење, трнење во одредени делови од телото, забрзано чукање на срцето, ...