TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

84-годишен дедо со пиштол присилил баба на секс

+инфо - 12.01.2018

Полицијата на осомничениот му ја одзела дозволата за поседување оружје. Германец на возраст од 84 години, е обвинет дека со пиштол присилил 77-годишна старица на секс, во градот Емден во северна Германија.

Старец на 84 години со пиштол присилил баба на сексуален однос

Сител - 12.01.2018

Германец на возраст од 84 години, е обвинет дека во градот Емден во северна Германија со пиштол присилил 77-годишна старица на секс. Во полициски претрес во неговиот дом во селото Крумхоерн биле пронајдени неколку парчиња оружје и муниција.

На 84 години со пиштол присилил баба на секс

Вечер - 13.01.2018

Германец на возраст од 84 години, е обвинет дека во градот Емден во северна Германија со пиштол присилил 77-годишна старица на секс. Во полициски претрес во неговиот дом во селото Крумхоерн биле пронајдени неколку парчиња оружје и муниција.

Старец на 84 години со пиштол присилил баба на сексуален однос

Курир - 13.01.2018

Германец на возраст од 84 години, е обвинет дека во градот Емден во северна Германија со пиштол присилил 77-годишна старица на секс. Во полициски претрес во неговиот дом во селото Крумхоерн биле пронајдени неколку парчиња оружје и муниција.