TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

WhatsApp за три месеци ги одложува промените на условите за користење

USB - 16.01.2021

WhatsApp објави дека за три месеци ги одложува промените на условите за користење, откако корисниците изразија страв дека услугата за пораки ќе ги сподели нивните доверливи информации со Facebook.

WhatsApp ги одложи споделените податоци со Facebook за три месеци

Телефони.мк - 16.01.2021

WhatsApp одлучи да го одложи споделувањето на податоците за три месеци со Facebook откако корисниците изразија гнев дека нивната приватност ќе биде загрозена. Од WhatsApp велат дека јавноста треба да биде подобро информирана за соработката со ...

Нема промени на WhatsApp: Компанијата не ги убеди корисниците дека заштитата на податоците не е загрозена

360 степени - 16.01.2021

Компанијата која стои зад апликацијата за пораки WhatsApp објави дека ги одложува најавените промени во условите за користење, откако голем број корисници изразија стравување дека нивните доверливи податоци би се споделувале со Фејсбук.

WhatsApp ги одложува за 3 месеци промените во условите за користење на апликацијата

Акцент - 16.01.2021

WhatsApp во петокот објави дека ги одложува промените во условите за користење за три месеци, откако корисниците изразија страв дека услугата за пораки ќе ги сподели нивните доверливи информации со Facebook.

Откако WhatsApp ја смени политиката за приватност, извршниот директор на Viber ги повикува корисниците да бараат ...

Кумановски м. - 14.01.2021

Viber една од водечките светски апликации за лесна и бесплатна комуникација, го изрази својот бес од најновата верзија на политиката за приватност на WhatsApp. Иако корисниците на WhatsApp досега имаа право на избор на апликацијата може да им биде ...

Истражување откри дека и Сигнал и Телеграм не се ништо подобри од Вотсап

Кумановски м. - 14.01.2021

Откако WhatsApp објави промена на правилата за употреба и крена голема прашина со одредбите според кои податоците за корисниците се споделуваат со Facebook, и потенцијално со трети лица, многу корисници решија да бараат алтернативни апликации за ...