TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Османи: Улогата на Собранието е клучна во зачленувањето кон ЕУ, затоа е важно сите политички сили да работат во ист ...

Слободен Печат - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Историјата ќе биде безмилосна со нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите

Локално - 31.01.2023

Повторно повикувам на меѓупартиски консензус за членството во ЕУ. Изгубивме две децении и историјата ќе биде безмилосна кон нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите, рече министерот за надворешни работи, Бујар Османи во неговото видео обраќање на ...

Османи: Историјата ќе биде безмилосна со нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите

Frontline - 31.01.2023

„Повторно повикувам на меѓупартиски консензус за членството во ЕУ. Изгубивме две децении и историјата ќе биде безмилосна кон нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите“ рече министерот за надворешни работи, Бујар Османи во неговото видео обраќање на ...

Османи: Историјата ќе биде безмилосна со нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите

Бриф - 31.01.2023

„Повторно повикувам на меѓупартиски консензус за членството во ЕУ. Изгубивме две децении и историјата ќе биде безмилосна кон нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите“ рече министерот за надворешни работи, Бујар Османи во неговото видео обраќање на ...

Османи: Да не дозволиме провокаторите да го киднапираат ЕУ процесот

CivilMedia - 31.01.2023

„Повторно повикувам на меѓупартиски консензус за членството во ЕУ. Изгубивме две децении и историјата ќе биде безмилосна кон нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите“, рече министерот за надворешни работи, Бујар Османи во неговото видео обраќање на ...

Османи: Историјата ќе биде безмилосна со нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите

Нова ТВ - 31.01.2023

„Повторно повикувам на меѓупартиски консензус за членството во ЕУ. Изгубивме две децении и историјата ќе биде безмилосна кон нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите“ рече министерот за надворешни работи, Бујар Османи во неговото видео обраќање на ...

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

24Инфо - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

Опсервер - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

Press24 - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

ТВ21 - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

Либертас - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

4NEWS - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

Вечер Прес - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Историјата ќе биде безмилосна со нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите

Centar - 31.01.2023

„Повторно повикувам на меѓупартиски консензус за членството во ЕУ. Изгубивме две децении и историјата ќе биде безмилосна кон нас ако не ги продолжиме евроинтеграциите“ рече министерот за надворешни работи, Бујар Османи во неговото видео обраќање на ...

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

Во Центар - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.

Османи: Сите политички сили во Собранието да работат на процесот на зачленување во ЕУ

MakPress - 31.01.2023

Без никакви дилеми остануваме на линија на позициите на сојузниците од НАТО за цврста и недвосмислена осуда на руската воена агресија врз Украина како директна закана за мирот и стабилноста во Европа.