TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов ќе бара Општина Сарај да ја урне дивата платформа на Матка

Сакам да кажам - 11.02.2019

Денеска ќе испратиме допис до Општина Сарај со налог за уривање на дивата платформа на кањонот Матка, вели раководителот на Инспекторатот за животна средина на Град Скопје Мирослав Богдановски.

Дива платформа за кафеана никна на Матка, Град Скопје не знае што е, Општина Сарај не кажува

Сакам да кажам - 10.02.2019

Дива платформа, најверојатно за кафеана, никна во кањонот Матка. Од Град Скопје не знаат за што станува збор, но од Кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов велат дека градбата е нелегална оти за овој потег немаат издадено никаква дозвола.

На Матка се гради, никој не знае што е

Република - 10.02.2019

Дива платформа, најверојатно за кафеана, никна во кањонот Матка. Од Град Скопје не знаат за што станува збор, но од Кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов велат дека градбата е нелегална оти за овој потег немаат издадено никаква дозвола.

Град Скопје бара уривање на дивата платформа на кањонот Матка

Скопје инфо - 11.02.2019

Денеска ќе испратиме допис до Општина Сарај со налог за уривање на дивата платформа на кањонот Матка, вели раководителот на Инспекторатот за животна средина на Град Скопје Мирослав Богдановски, дознава СДК .

Дива платформа никна нa Матка - oд Град Скопје не знаат за што станува збор

Скопје инфо - 11.02.2019

Дива платформа, најверојатно за кафеана, никна во кањонот Матка. Од Град Скопје не знаат за што станува збор, но од Кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов велат дека градбата е нелегална оти за овој потег немаат издадено никаква дозвола.

Шилегов ќе бара општина Сарај да ја урне дивата платформа на Матка

Либертас - 11.02.2019

Денеска ќе испратиме допис до Општина Сарај дека платформата на кањонот Матка е дивоградба, вели раководителот на Инспекторатот за животна средина на Град Скопје Мирослав Богдановски. Откако вчера САКАМДАКАЖАМ.МК објави дека платформата од железна ...

Дива платформа никна нa Матка - oд Град Скопје не знаат што е, од општина Сарај не одговараат

Сител - 11.02.2019

Дива платформа, најверојатно за кафеана, никна во кањонот Матка. Од Град Скопје не знаат за што станува збор, но од Кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов велат дека градбата е нелегална оти за овој потег немаат издадено никаква дозвола.

Шилегов бара да се урне дивата платформа на Матка

Република - 11.02.2019

Денеска ќе испратиме допис до Општина Сарај со налог за уривање на дивата платформа на кањонот Матка, вели раководителот на Инспекторатот за животна средина на Град Скопје Мирослав Богдановски.