TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пцујат, свират, па дури не се двоумат да излезат и физички да се пресметаат: Од која земја доаѓаат најнервозните возачи ...

Точка - 17.05.2024

Свират, се расправаат, па дури и не се двоумат да излезат од автомобилот за физички да се пресметаат. Веројатно повеќето од вас некогаш возеле автомобил во странство. Претпоставуваме дека тоа ви предизвикало одреден стрес, бидејќи возењето во секоја ...

Истражување – кои се најлошите возачи во Европа

24Инфо - 16.05.2024

Веројатно сте биле во странска земја, сте изнајмиле автомобил и сте отишле да истражувате. Па, претпоставуваме дека тоа ви предизвика одреден стрес, бидејќи возењето во секоја земја е различно, има некои различни правила, и најлошо од сè, се разбира ...

Ако планирате летово да возите по патиштата кај јужниот сосед: Грците се најлоши возачи во Европа!

Вечер Прес - 16.05.2024

Веројатно сте биле во странска земја, сте изнајмиле автомобил и сте отишле да истражувате. Па, претпоставуваме дека тоа ви предизвика одреден стрес, бидејќи возењето во секоја земја е различно, има некои различни правила, и најлошо од сè, се разбира ...