TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмалото бебе во Азија, родено со 400 грама се избори за живот

Локално - 14.01.2018

Бебето Мануши, кое при раѓањето тежело само 400 грама и било долго 21 см, по шест месеци пуштено е днома. Мануши е најмалото новороденче во Азија и едно од најмалите бебиња на светот. Се родила на 15 јуни со царски рез откако на мајката и се покачил ...

Докторите ја отпишале од живите, но иако е родена само со 400 грама таа лавовски се изборила за животот

Сваштарник - 13.01.2018

Тажен и тежок почеток го обележило доаѓањето на овој свет на малата Мануши која е родена 400 грама, а била долга 21,8 сантиметри. Нејзината борба започнала на 15 јуни 2017 година , кога поради високиот притисок кој што го имала нејзината мајка во ...

Чудо од бебе: Девојче родено само со 400 грама

Сител - 14.01.2018

Бебето Мануши, кое при раѓањето тежело само 400 грама и било долго 21 см, по шест месеци пуштено е днома. Мануши е најмалото новороденче во Азија и едно од најмалите бебиња на светот. Се родила на 15 јуни со царски рез откако на мајката и се покачил ...

Мануши, најмалото бебе во Азија пуштено дома (Фото)

Exclusive.mk - 14.01.2018

Бебето Мануши, кое при раѓањето тежело само 400 грама и било долго 21 см, по шест месеци пуштено е дома. Мануши е најмалото новороденче во Азија и едно од најмалите бебиња на светот. Се родила на 15 јуни со царски рез откако на мајката и се покачил ...

Вистинско чудо од бебе: Девојче родено само со 400 грама (ФОТО)

Курир - 14.01.2018

Мануши е најмалото новороденче во Азија и едно од најмалите бебиња на светот. Се родила на 15 јуни со царски рез откако на мајката и се покачил притисокот. Бебето Мануши, кое при раѓањето тежело само 400 грама и било долго 21 см, по шест месеци ...

Вистинско чудо од бебе: Девојче родено само со 400 грама (ФОТО)

Маркукуле - 14.01.2018

Мануши е најмалото новороденче во Азија и едно од најмалите бебиња на светот. Се родила на 15 јуни со царски рез откако на мајката и се покачил притисокот. Бебето Мануши, кое при раѓањето тежело само 400 грама и било долго 21 см, по шест месеци ...

Девојче родено само со 400 грама

Пулс24 - 14.01.2018

Мануши е најмалото новороденче во Азија и едно од најмалите бебиња на светот. Се родила на 15 јуни со царски рез откако на мајката и се покачил притисокот. Бебето Мануши, кое при раѓањето тежело само 400 грама и било долго 21 см, по шест месеци ...