TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Нова ТВ - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Утре ќе нема струја во неколку делови од Скопје

Скопје инфо - 13.10.2021

ЕВН ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: на ден 14.10.2021 година (четврток): -од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул.

Пет општини утре без струја

МКД - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Слободен Печат - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Lider - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Канал5 - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,по добиено известување од ЕВН,ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од неколку ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

24Инфо - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Опсервер - 13.10.2021

– Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Кајгана - 13.10.2021

Скопје, 13 октомври 2021 (МИА) – Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Независен - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Курир - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Frontline - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Вечер Прес - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Република - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од корисниците во Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Бриф - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

Без струја утре дел од Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Сопиште и Студеничани

Нетпрес - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...

ЕВН најави исклучување: Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Скопје24 - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,по добиено известување од ЕВН,ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од неколку ...

УТРЕ ВО СКОПЈЕ ЌЕ НЕМА НИ СТРУЈА НИ ВОДА Не се рестрикции туку технички зафати во Аеродром, Карпош, Кисела Вода…

+инфо - 13.10.2021

Утре без струја од 8 до 15.30 часот, ќе останат дел од бул Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС згради бр. 1, 3, 5 и 9) во Општина Аеродром. Од 9 до 14 часот, бул. Партизански одреди, зграда бр. 66., во Општина Карпош.

Каде во Скопје ке нема струја или вода заради технички зафати

Либертас - 13.10.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините ...