TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВИ БЕБЕ ВО ВСЕЛЕНАТА? Можеби ќе знаеме во 2024.

Pedijatar.mk - 22.11.2023

На човештвото му треба резервен план. Ако сакате да бидете одржлив вид, мора да бидете мултипланетарен вид“, изјави шефот на SpaceBorn United. М арс не е место за растење деца – или можеби е? Тоа е прашањето на кое холандскиот претприемач д-р Егберт ...

Дали може да се зачне бебе во вселената?

Факултети - 21.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

Канал5 - 21.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

Либертас - 21.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

ММС - 21.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

Курир - 21.11.2023

– На човештвото му треба „резервен план“. Ако сакате (човековиот, з.п.) вид да опстои, мора да бидете „мултипланетарен вид“, изјави Еделбрук за порталот „МИТ“. Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот ...

ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЧНЕ БЕБЕ ВО ВСЕЛЕНАТА? Ќе се експериментира со ин-витро оплодување во ниската Земјина орбита

+инфо - 21.11.2023

Потрагата по иднината на човештвото, сепак, првично нема да вклучува водење љубов во Вселената. Наместо тоа, ќе се експериментира со „ин-витро“ оплодување во мини-лабораторија во Ниската орбита на Земјата.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

Во Центар - 21.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

MakPress - 22.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

ТВ21 - 22.11.2023

Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

Zoom - 22.11.2023

реклама Дали може да се зачне дете во Земјината Орбита? Тоа е прашањето на кое холандскиот истражувач и претприемач д-р Егберт Еделбрук се обидува да одговори со експериментирање со репродукција во Вселената.

Дали може да се зачне бебе во Вселената?

МКД - 23.11.2023

Потрагата по иднината на човештвото, сепак, првично нема да вклучува водење љубов во Вселената. Наместо тоа, ќе се експериментира со „ин-витро“ оплодување во мини-лабораторија во Ниската орбита на Земјата.