TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски концепт: Со поддршка на бизнис-идеи и спорт без политика ќе ги задржиме младите во земјава

Макфакс - 03.07.2020

Со проекти за деловно просперирање на младите и за деполитизација на општествените дејности ќе ги задржиме младите во земјава, велат во соопштение од партијата Македонски концепт. Партнерство со младите и Закон за забрана на политичкото влијание во ...

Македонски концепт со проекти за младите: Крајната цел на нашето дејствување е Жива Македонија

Локално - 03.07.2020

Македонски концепт со проекти за деловно просперирање на младите и за деполитизација на општествените дејности ќе ги задржува младите во земјава. Партнерство со младите и Закон за забрана на политичкото влијание во спортот се првите проекти со кои ...

Македонски концепт: Младите ќе ги задржиме во државата со претприемничко партнерство и со деполитизација на спортот

Бизнис Вести - 03.07.2020

Македонски концепт со проекти за деловно просперирање на младите и за деполитизација на општествените дејности ќе ги задржува младите во земјава. Партнерство со младите и Закон за забрана на политичкото влијание во спортот се првите проекти со кои ...

Македонски концепт: Младите ќе ги задржиме во државата со претприемничко партнерство и со деполитизација на спортот

Канал5 - 03.07.2020

Македонски концепт со проекти за деловно просперирање на младите и за деполитизација на општествените дејности ќе ги задржува младите во земјава. Партнерство со младите и Закон за забрана на политичкото влијание во спортот се првите проекти со кои ...

Македонски концепт: Со поддршка на бизнис идеи и спорт без политика ќе ги задржиме младите во земјава

Вечер - 03.07.2020

Партнерство со младите и Закон за забрана на политичкото влијание во спортот се првите проекти со кои ќе се бориме за Македонија да биде единствениот избор на младите за градење иднина во земјава, велат од политичката партија Македонски концепт.