TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општинската администрација во Виница и Чешиново-Облешево не работи со странки

Слободен Печат - 25.03.2020

Општинската админстрација во локалните самоуправи на Виница и Чешиново-Облешево преземаат дополнителни мерки за заштита од коронавирусот, поради што го прекинаа работењето со странки и го редуцираа работното време.

Во Кочани се намалува бројот на лицата во самоизолација

MakPress - 24.03.2020

По истекот на предвидените 14 дена за карантин бројот на лицата од кочанскиот регион кои се наоѓаат во самоизолација денеска е намален за една четвртина и сега забраната за контакт со општествената средина важи за 108 граѓани.

Општинските администрации не работат со странки

Вечер - 25.03.2020

Општинската админстрација во локалните самоуправи на Виница и Чешиново-Облешево презема дополнителни мерки за заштита од коронавирусот, поради што го прекинаа работењето со странки и го редуцираа работното време.

Општинската администрација во Виница и Чешиново-Облешево не работи со странки

MakPress - 25.03.2020

Општинската админстрација во локалните самоуправи на Виница и Чешиново-Облешево преземаат дополнителни мерки за заштита од коронавирусот, поради што го прекинаа работењето со странки и го редуцираа работното време.