TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

Канал5 - 20.03.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот ќе биде хотелот „Парк" и корисниците во околината на Градскиот парк и стадионот „Филип Втори", соопшти Регионалниот центар за управување со кризи. Прекинот ќе биде поради поврзување нова водоводна мрежа на улицата ...

Без вода утре хотел Парк и корисниците околу стадионот „Филип Втори”

24Инфо - 19.03.2019

Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети”, во градскиот парк, утре без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори”. Од ЈП „Водовод и канализација”-Скопје информираат дека корисниците од овој дел ...

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

Сител - 20.03.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот ќе биде хотелот „Парк“ и корисниците во околината на Градскиот парк и стадионот „Филип Втори“, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-РЦУК. Прекинот ќе биде поради поврзување нова водоводна мрежа на ...

Без вода утре хотел Парк и корисниците околу стадионот „Филип Втори“

Фокус - 19.03.2019

Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети“, во градскиот парк, утре без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори“. Од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје информираат дека корисниците од овој дел ...

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

ММС - 20.03.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот ќе биде хотелот „Парк“ и корисниците во околината на Градскиот парк и стадионот „Филип Втори“, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-РЦУК. Прекинот ќе биде поради поврзување нова водоводна мрежа на ...

Без вода утре хотел Парк и корисниците околу стадионот „Филип Втори"

Канал5 - 19.03.2019

Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети", во градскиот парк, утре без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори". Од ЈП „Водовод и канализација"-Скопје информираат дека корисниците од овој дел ...

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

MTM - 20.03.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот ќе биде хотелот „Парк" и корисниците во околината на Градскиот парк и стадионот „Филип Втори", соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-РЦУК. Прекинот ќе биде поради поврзување нова водоводна мрежа на ...

Без вода утре хотел Парк и корисниците околу стадионот „Филип Втори“

Курир - 19.03.2019

Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети“, во градскиот парк, утре без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори“. Од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје информираат дека корисниците од овој дел ...

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

Н.Македонија - 20.03.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот ќе биде хотелот „Парк“ и корисниците во околината на Градскиот парк и стадионот „Филип Втори“, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-РЦУК. Прекинот ќе биде поради поврзување нова водоводна мрежа на ...

Без вода утре хотел Парк и корисниците околу стадионот „Филип Втори“

Сител - 19.03.2019

Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети“, во градскиот парк, утре без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори“. Од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје информираат дека корисниците од овој дел ...

Без вода утре хотел Парк и корисниците околу стадионот „Филип Втори“

Опсервер - 19.03.2019

Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети“, во градскиот парк, утре без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори“. Од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје информираат дека корисниците од овој дел ...

Без вода Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори“

Скопје1 - 20.03.2019

– Поради поврзување на нова мрежа ф-150 на ул. „Аминта Трети“, во градскиот парк без вода ќе останат Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион „Филип Втори“. Од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје информираат дека корисниците од овој дел без ...