TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Онлајн вакцинација: Играчите на ГТА сега можат да ги вакцинираат своите аватари (ВИДЕО)

Кумановски м. - 25.11.2021

Многу од игрите вклучуваат маски, кои ликовите можат да ги носат, а Фајзер сега одлучил да оди чекор понатаму и да започне кампања за вакцинација за аватарите на играчите во светот на GTA, кои играат на серверите на GTA Online Roleplay во Бразил.

Фајзер почна со кампања за вакцинирање преку видеоигра GTA Online (ВИДЕО)

Канал5 - 24.11.2021

Pfizer во Бразил започнал кампања Vacina In Game во обид да ги поттикне младите да се вакцинираат. Компанијата создала мисија во видео играта Cidade Alta, најголемиот и најгледан GTA V RP сервер во Латинска Америка.

GTA Online во служба на Pfizer (снимка)

Таратур - 25.11.2021

Фармацевтската компанија Pfizer во Бразил започнал кампања Vacina In Game во обид да ги поттикне младите да се вакцинираат. Компанијата создала мисија во видео играта Cidade Alta, најголемиот и најгледан GTA V RP сервер во Латинска Америка.