TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Android P ќе се трансформира поради засекот на iPhone X

Телефони.мк - 13.02.2018

Google за следната голема надградба на оперативниот систем Android 9.0 со кодно име Pistachio Ice Cream фокусот ќе го стави на оптимална употреба на новите видови на панели за дисплеи на смартфоните.

Аndroid 9.0 ќе ни кажува дали некој ги снима нашите телефонски повици

Стандард - 13.02.2018

Веќе ве информиравме дека новата верзија на Аndroid се развива под името „Pistachio Ice Cream“. Платформата, исто така, се очекува да понуди голем број подобрувања и изменет интерфејс за да го привлече вниманието на повеќе сопственици на iPhone.

Android P ќе понуди комплетен редизајн на оперативниот систем

Локално - 13.02.2018

Google сè уште мора да работи многу за да ја дистрибуира својата најнова верзија на Android – само 1.1% од корисниците го користат Oreo – но компанијата веќе смело гледа кон следниот Android OS.

Апликации за подобра интернет врска

Популарно - 13.02.2018

Кога ви треба брз интернет, а конекцијата на смартфонот е слаба, корисно е при рака да имате некои од овие апликации за Андроид. Google Go е верзија на добро познатата апликација на Гугл, прилагодена за Андроид оперативниот систем.

HTC 10 моделот на операторите добива Android Oreo

Телефони.мк - 12.02.2018

Ланскиот премиум смартфон HTC 10 наменет за продажба преку мобилните оператори ги заврши подготовките за новата софтверска надградба со последната верзија на оперативниот систем Android 8.0 Oreo.

Седум апликации кои ќе ви помогнат кога имате бавен Интернет

Иновативност - 12.02.2018

Кога треба побрзо да дојдете до некои информации или да направите нешто, а Интернетот е бавен, тогаш на помош повикајте некоја од следните апликации за пишува Bizlife. Google Go Google Go e верзија на добро познатата апликација на Google за Android ...

Апликации за „Андроид“ што помагаат при лоша интернет-врска

Факултети - 12.02.2018

( Фото: Pixabay ) Кога набрзина треба да дојдете до информација или да завршите некоја работа, а притоа врската на интернет е слаба, корисно е да имате при рака некоја од овие апликации за „Андроид“.

Новата верзија на Android ќе понуди целосен редизајн

USB - 13.02.2018

Google сè уште мора многу да работи за да ја дистрибуира својата најнова верзија на Android – само 1.1% од корисниците го користат Oreo – но компанијата веќе храбро гледа кон следниот Android OS.

Седум апликации кои ќе ви помогнат кога имате бавен Интернет

Студенти - 12.02.2018

Кога треба побрзо да дојдете до некои информации или да направите нешто, а Интернетот е бавен, тогаш на помош повикајте некоја од следните апликации за пишува Bizlife. Google Go Google Go e верзија на добро познатата апликација на Google за Android ...