TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ги мачкате со креми шепите на милениците? Еве зошто тоа одма да престанете да го правите!

Убавина и Здравје - 24.11.2023

И многу нега не е на добро! Перничињата на шепите на кучињата мора да бидат грапави, а не меки, бидејќи на тој начин ги штитат од повреди. На пазарот можат да се најдат бројни креми, специјално направени за миленици, а особено за кучиња.

Три изненадувачки работи што не сте ги знаеле за мозокот на мачката

ТВ21 - 23.11.2023

Мачките се мистериозни суштества, па дури и да сакате, понекогаш е невозможно да сфатите што се случува во нивната глава. Но, научниците успеаја. Научниците во своите истражувања често се занимаваат со мачки, бидејќи тие се многу интересни суштества ...

Три изненадувачки работи што не сте ги знаеле за мозокот на мачката

Zoom - 23.11.2023

реклама Мачките се мистериозни суштества, па дури и да сакате, понекогаш е невозможно да сфатите што се случува во нивната глава. Но, научниците успеаја. Научниците во своите истражувања често се занимаваат со мачки, бидејќи тие се многу интересни ...