TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкетa покажа колкав процент од Србите ги сметаат Македонците за братски народ

Фактор - 29.06.2022

На анкета во Србија секој трет испитаник рекол дека најблиски им се Црногорците, четвртина за најблиски ги сметаат Македонците и петтина од испитаниците рекле дека тоа се Унгарците и Бошњаците Српскиот претседател Александар Вучиќ е само еден ...

Анкета во Србија: Вучиќ е попопуларен од Путин за само еден отсто

Макфакс - 29.06.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ е за само еден отсто попопуларен од Владимир Путин во Србија. Ова го покажало истражувањето на „Демостат“, пренесува „Н1“. Најпопуларен српски политичар, по Вучиќ е претседателот на Република Српска – Милорад ...

Анкета открива што мислат Србите: Путин еднакво популарен како и Вучиќ

Слободен Печат - 29.06.2022

Доколку утре би се одржал референдум за влез на Србија во Европската унија, 34 отсто од граѓаните би гласале за, само 17 отсто сметаат дека треба да се направат одредени отстапки поради напредокот кон ЕУ, додека 51 отсто од испитаниците се против ...

Демостат: Против влез во Европската унија се 51 отсто од населението на Србија

Press24 - 29.06.2022

Доколку утре би се одржал референдум за влез на Србија во Европската унија, 34 отсто од граѓаните би гласале за, само 17 отсто сметаат дека треба да се направат одредени отстапки поради напредокот кон ЕУ, додека 51 отсто од испитаниците се против ...

Демостат: Против влез во Европската унија се 51 отсто од населението на Србија

MakPress - 29.06.2022

Доколку утре би се одржал референдум за влез на Србија во Европската унија, 34 отсто од граѓаните би гласале за, само 17 отсто сметаат дека треба да се направат одредени отстапки поради напредокот кон ЕУ, додека 51 отсто од испитаниците се против ...

Анкета во Србија: Вучиќ е попопуларен од Путин за само еден отсто

Точка - 29.06.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ е за само еден отсто попопуларен од Владимир Путин во Србија. Ова го покажало истражувањето на „Демостат“, пренесува „Н1“. Најпопуларен српски политичар, по Вучиќ е претседателот на Република Српска – Милорад ...

Вучиќ е попопуларен од Путин за само еден отсто во Србија

Press24 - 29.06.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ е за само еден отсто попопуларен од Владимир Путин во Србија. Ова го покажало истражувањето на „Демостат“, пренесува „Н1“. Најпопуларен српски политичар, по Вучиќ е претседателот на Република Српска – Милорад ...

Вучиќ и Путин речиси исто популарни во Србија

Фокус - 29.06.2022

Српскиот претседател, Александар Вучиќ е за само еден отсто попопуларен од рускиот претседател, Владимир Путин во Србија, покажало истражувањето на „Демостат“. Најпопуларен српски политичар, по Вучиќ е претседателот на Република Српска – Милорад ...

Србите ги сметаат Црногорците и Македонците за најблиски

Нова ТВ - 29.06.2022

Српскиот претседател, Александар Вучиќ е за само еден отсто попопуларен од рускиот претседател, Владимир Путин во Србија, покажало истражувањето на „Демостат“. Најпопуларен српски политичар, по Вучиќ е претседателот на Република Српска – Милорад ...