TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Наумов: Ќе гледате на бројчаник како ги враќаат вашите украдени пари

А1 On - 08.02.2016

Во посета на историско Крушево денеска e претседателот на Комисијата за финансии и дополнителен заменик министер за финансии, Кире Наумов заедно со претседателот на Комисијата за образование, Петар Атанасов и претседателот на Комисијата за здравство ...

Кире Наумов: Ќе гледате на бројчаник како ги враќаат вашите украдени пари! (ВИДЕО)

+инфо - 08.02.2016

Во посета на историско Крушево денеска e претседателот на Комисијата за финансии и дополнителен заменик министер за финансии, Кире Наумов заедно со претседателот на Комисијата за образование, Петар Атанасов и претседателот на Комисијата за здравство ...

(ВИДЕО) Наумов: Ќе гледате на бројчаник како ги враќаат вашите украдени пари

Репортер - 08.02.2016

Во посета на историско Крушево денеска e претседателот на Комисијата за финансии и дополнителен заменик министер за финансии, Кире Наумов заедно со претседателот на Комисијата за образование, Петар Атанасов и претседателот на Комисијата за здравство ...

(ВИДЕО) Наумов: Ќе гледате на бројчаник како ги враќаат вашите украдени пари

Либертас - 08.02.2016

Соопштение на дополнителниот заменик министер за финансии, Кире Наумов Во посета на историско Крушево денеска e претседателот на Комисијата за финансии и дополнителен заменик министер за финансии, Кире Наумов заедно со претседателот на Комисијата за ...