TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ослободете се од непријатниот мирис: Ставете една лажица сода бикарбона во ОБУВКИТЕ и заборавете на смрдеата

Попара - 26.06.2022

Омилените чевли после целодневното носење неминовно ќе попримат непријатен мирис. Но, не станува збор за лоша хигиена на стапалата, туку за спојот на пот и чевли што создава совршена подлога за раст на бактерии.

Како да се ослободите од непријатните мириси во бањата?

Кајгана - 25.06.2022

Непријатните мириси се честа појава во бањата, а можат да остават погрешен впечаток на секој кој ќе влезе во таа просторија. Кога на ѕидовите од канализациските цевки се наталожи отпад со силен и непријатен мирис, неретко се случува таа миризба да ...