TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Секс за една вечер: Жените помалку се каат ако сексот бил добар

Кајгана - 13.03.2018

Младите жени помалку се каат после секс за една вечер ако тие ја презеле иницијативата и ако сексот бил добар, покажа едно најново истражување. Претходни истражувања покажале дека генерално, жените повеќе се каат од мажите по секс за една вечер.

Ќе се шокирате кога ќе дознаете колку време жените можат без секс

Курир - 13.03.2018

Истражувањето на порталот „Family Circle“ за сексот во кое учествувале 553 мајки на различна возраст, дошло до неверојатни и шокантни резултати. Се покажало дека 32 проценти од мајките, кои имаат постојан партнер и барем едно дете, немале сексуални ...

Ќе се шокирате кога ќе прочитате колку време жените можат а издржат без односи!

Скопје24 - 14.03.2018

Истражувањето на порталот „Family Circle“ во врска со сексот во кое учествувале 553 мајки на различни годишта, дошло до потполно неверојатни и шокантни резултати. Тоа покажало дека 32 проценти од мајките, кои имаат постојан партнер и барем едно ...

Шок: Колку време жените можат без секс?

Пулс24 - 14.03.2018

Истражувањето на порталот „Family Circle“ за сексот во кое учествувале 553 мајки на различна возраст, дошло до неверојатни и шокантни резултати. Се покажало дека 32 проценти од мајките, кои имаат постојан партнер и барем едно дете, немале сексуални ...