TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

24Инфо - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Над 230 милиони луѓе во светот се заразиле со корона вирусот

Република - 24.09.2021

Бројот на заразени со корона вирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од интернет страницата „Ворлодметер“ (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на позитивни случаи на Ковид-19 во светски рамки ...

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со ковид-19

Слободен Печат - 24.09.2021

Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот ковид-19 достигна 230 985 679. Соединетите Американски Држави имаат најголем број случаи на инфекција со коронавирус – 43 404 ...

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Независен - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Фокус - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони.

Бизнис Вести - 24.09.2021

Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679. Соединетите Американски Држави имаат најголем број случаи на инфекција со коронавирус – ...

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Опсервер - 24.09.2021

Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679. Соединетите Американски Држави имаат најголем број случаи на инфекција со коронавирус – ...

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот заразени со Ковид-19 од почетокот на пандемијата

Frontline - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Сител - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Lider - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

24 Вести - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Република - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Акцент - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

НАД 230 МИЛИОНИ ЛУЃЕ ВО СВЕТОТ ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 Најмногу болни има САД

+инфо - 24.09.2021

Од компликации од вирусот починале 4.734.917 луѓе ширум светот. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Скопје инфо - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Нетпрес - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Преку 230 милиони заразени со Ковид-19 ширум светот, најмногу од нив се во САД

Денешен - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Либертас - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.

Повеќе од 230 милиони луѓе во светот се заразени со Ковид-19

Канал5 - 24.09.2021

Бројот на заразени со коронавирус во светот од почетокот на пандемијата надмина 230 милиони. Според податоците од веб – страницата на Ворлдметер (Worldometer), заклучно со 24 септември, бројот на случаи со вирусот Ковид-19 достигна 230.985.679.