TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За шопингот, виртуелниот живот, природата: Поларис истражување за однесувањето по Ковид-19

Фактор - 01.06.2020

Под влијание на пандемијата, потрошувачите се прилагодија на новото опкружување и создадоа нови навики во медиумската конзумација, шопингот и потрошувачката. По пандемија, некои од овие навики ќе исчезнат, но некои ќе продолжат да се практикуваат ...

За шопингот, виртуелниот живот, природата: Поларис истражување за однесувањето по Ковид-19

USB - 01.06.2020

Под влијание на пандемијата, потрошувачите се прилагодија на новото опкружување и создадоа нови навики во медиумската конзумација, шопингот и потрошувачката. По пандемија, некои од овие навики ќе исчезнат, но некои ќе продолжат да се практикуваат ...

За шопингот, виртуелниот живот, природата: Поларис истражување за однесувањето по Ковид-19

Машки магазин - 01.06.2020

Под влијание на пандемијата, потрошувачите се прилагодија на новото опкружување и создадоа нови навики во медиумската конзумација, шопингот и потрошувачката. По пандемија, некои од овие навики ќе исчезнат, но некои ќе продолжат да се практикуваат ...