TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Опсервер - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Локално - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Охрид преку саеми и нови понуди ќе привлекува повеќе туристи

Сител - 10.02.2019

Преку туристичка промоција до повеќе туристи. Настапот и учеството на саемите ширум светот според експертите е од огромно значење за конектирање на бизнис секторот и проширување на туристичкиот пазар.

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

1tv - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Денар - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Канал5 - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Македонија лани ја посетиле 1,5 милион странци, Скопје најпосетено

+инфо - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Вечер - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Н.Македонија - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Нетпрес - 12.02.2019

Македонија во минатата 2018 година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања, според објавените во вторникот податоци на Државниот завод за статистика, што значи дека бројот странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Сител - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Македонија ја посетиле 36.068 странски туристи, најпосетено било Скопје

МКД - 12.02.2019

Објавените податоци покажуваат дека во декември лани Македонија ја посетиле 36.068 странски туристи, најпосетено било Скопје, а според сместувачките капацитети престојувале најмногу во хотели со четири ѕвезди каде се сместиле 15.215 туристи, но и со ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

А1 On - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...

Бројот на странски туристи лани поголем за 12,2 отсто

Скопје инфо - 12.02.2019

Република Македонија во минатата година ја посетиле 1.491.535 странски туристи кои оствариле 3.176.808 ноќевања. Според објавените податоци на Државниот завод за статистика, бројот на странски туристи бележи раст од 12,2 отсто, а бројот на ...