TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реконструирана кујната на градинката „Росица“, објект „Детелинка“

MTM - 11.07.2019

Општина Ѓорче Петров денеска соопшти дека во рекордно време е реконструирана кујната во градинката „Росица“, објект „Детелинка“. Како што се посочува во информацијата од Општината, за десетина дена комплетно е реновирана четиридецениската кујна во ...

Реконструирана кујната во градинката „Росица“, објект „Детелинка“

Опсервер - 11.07.2019

Во рекордно време реконструирана кујната во градинката „Росица“, објект „Детелинка“ За десетина дена, комплетно е реновирана четиридецениската кујна во објектот ,,Детлинка” . По вонредната дезинфекција, дезинсекција и дератизација таа е пуштена во ...

Реконструирана кујната во градинката „Росица“, објект „Детелинка“

Скопје инфо - 12.07.2019

За десетина дена, комплетно е реновирана четиридецениската кујна во објектот ,,Детлинка” . По вонредната дезинфекција, дезинсекција и дератизација таа е пуштена во употреба а клонот доби современа кујна, по сите нормативи и стандарди.