TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Груевски го посети манастирскиот комплекс „Св. Преображение” во Зрзе

Курир - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денешната посета на општина Долнени и населените места ја заврши со посетата на манастрискиот комплекс „Св. Преображение” во село Зрзе, каде што направи увид на патниот правец село Костинци – село Зрзе – ...

Груевски во посета на Општината Долнени

Алфа - 13.07.2016

За само две години, во Општината Долнени се вложени околу пет милиони евра во патна инфраструктура, во комунални и други објекти и изградени се патишта во должина од 40 км. Целта е, да се подобри квалитетот на живот во овој крај , рече лидерот на ВМ ...

Груевски: Градежна и инфраструктурна експанзија во општина Долнени

Press24 - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите соработници денеска ја посети општина Долнени каде што оствари средба со жителите и изврши увид на неколку инфраструктурни работи кои се во тек.

Почна изградбата на патот Дупјачани - Небрегово

Сител - 13.07.2016

Во општина Долнени денеска почна изградбата на локалниот патот с. Дупјачани – с. Небрегово во должина од 3,6 километри, инвестиција од 21 милион денари, средства од Агенцијата за финансиска поддршка на руралниот развој.

Груевски на терен во посета на општина Долнени

Курир - 13.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски деес ќе оствари посета на Општина Долнени. Според најавата Груевски ќе присуствува на повеќе настани. Во 12:30 Груевски ќе присуствува на камен темелник за изградба на локален пат с. Дупјачани – с.

Груевски во посета на општина Долнени

Нетпрес - 13.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска ќе оствари посета на општина Долнени. Предвидено е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ да присуствува на поставувањето камен темелник за изградба на локалниот пат село Дупјачани до село Небрегово.

Манастирскиот комплекс „Св. Преображение“ во Зрзе место за духовен одмор

Република - 13.07.2016

За обнова на манастирот „Св. Преображение” во прилепско Зрзе и за археолошки истражувања како проект на Министерството за култура инвестирани се околу 92 милиони денари. За реконструкција на патот во должина од 7,5 километри, завршен на 15 септември ...

Груевски: Градежна и инфраструктурна експанзија во општина Долнени

Курир - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите соработници денеска ја посети општина Долнени каде што оствари средба со жителите и изврши увид на неколку инфраструктурни работи кои се во тек.

Почна изградбата на патот Дупјачани – Небрегово

Lider - 13.07.2016

Во општина Долнени денеска почна изградбата на локалниот патот с. Дупјачани – с. Небрегово во должина од 3,6 километри, инвестиција од 21 милион денари, средства од Агенцијата за финансиска поддршка на руралниот развој.

Груевски денеска на терен со набиена агенда

Press24 - 13.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски деес ќе оствари посета на Општина Долнени. Според најавата Груевски ќе присуствува на повеќе настани. Во 12:30 Груевски ќе присуствува на камен темелник за изградба на локален пат с. Дупјачани – с.

Груевски во посета на општина Долнени

Точка - 13.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска ќе оствари посета на општина Долнени. Предвидено е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ да присуствува на поставувањето камен темелник за изградба на локалниот пат село Дупјачани до село Небрегово.

ФОТО: Груевски го посети манастирот „Св. Преображение” во Зрзе

Press24 - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денешната посета на општина Долнени и населените места ја заврши со посетата на манастрискиот комплекс „Св. Преображение” во село Зрзе, каде што направи увид на патниот правец село Костинци – село Зрзе – ...

Градежна и инфраструктурна експанзија во општина Долнени

Пулс24 - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите соработници денеска ја посети општина Долнени каде што оствари средба со жителите и изврши увид на неколку инфраструктурни работи кои се во тек.

Почна изградбата на патот Дупјачани - Небрегово

Утрински - 13.07.2016

Во општина Долнени денеска почна изградбата на локалниот патот с. Дупјачани – с. Небрегово во должина од 3,6 километри, инвестиција од 21 милион денари, средства од Агенцијата за финансиска поддршка на руралниот развој.

Груевски на терен во посета на општина Долнени

Вечер Прес - 13.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски деес ќе оствари посета на Општина Долнени. Според најавата Груевски ќе присуствува на повеќе настани. Во 12:30 Груевски ќе присуствува на камен темелник за изградба на локален пат с. Дупјачани – с.

Груевски го посети манастирскиот комплекс „Св. Преображение“ во Зрзе

Пулс24 - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денешната посета на општина Долнени и населените места ја заврши со посетата на манастрискиот комплекс „Св. Преображение” во село Зрзе, каде што направи увид на патниот правец село Костинци – село Зрзе – ...

Долнени порано неоправдано запоставувана, сега доживува градежна и инфраструктурна експанзија

Република - 13.07.2016

Долнени подолг период била неоправдано запоставувана општина од инфраструктурен аспект, но сега доживува градежна и инфраструктурна експанзија. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите соработници денеска ја посети оваа и се сретна ...

Почна изградбата на патот Дупјачани - Небрегово

Вечер Прес - 13.07.2016

Во општина Долнени денеска почна изградбата на локалниот патот с. Дупјачани – с. Небрегово во должина од 3,6 километри, инвестиција од 21 милион денари, средства од Агенцијата за финансиска поддршка на руралниот развој.

Груевски: Градежна и инфраструктурна експанзија во општина Долнени

Сител - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите соработници денеска ја посети општина Долнени каде што оствари средба со жителите и изврши увид на неколку инфраструктурни работи кои се во тек.

Стартува изградбата на патот Дупјачани - Небрегово...

Н.Македонија - 13.07.2016

Во општината Долнени денеска почна изградбата на локалниот патот с. Дупјачани – с. Небрегово во должина од 3,6 километри, инвестиција од 21 милион денари, средства од Агенцијата за финансиска поддршка на руралниот развој.

ГРУЕВСКИ: Градежна и инфраструктурна експанзија во општина Долнени (ФОТО)

Телеграф - 13.07.2016

Само денеска започнавме да градиме два патни правци, а тоа се од Дупјачани до Небрегово и од Мраморани до административната граница на општина Долнени со Прилеп, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите ...

Градежна и инфраструктурна експанзија во општина Долнени

Нетпрес - 13.07.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неговите соработници денеска ја посети општина Долнени каде што оствари средба со жителите и изврши увид на неколку инфраструктурни работи кои се во тек.