TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Остров кој целосно ја забрани продажбата на цигари за почист воздух

Курир - 12.02.2024

Холандскиот остров Шиермониког одлучи целосно да ја забрани продажбата на цигари и тутунски производи во супермаркетите. Овој револуционерен потег предизвика интерес бидејќи островот беше меѓу првите во светот што усвои толку строга забрана.

Холандски остров целосно ја забрани продажбата на цигари

Пулс24 - 12.02.2024

Холандскиот остров Шиермониког одлучи целосно да ја забрани продажбата на цигари и тутунски производи во супермаркетите. Овој револуционерен потег предизвика интерес бидејќи островот беше меѓу првите во светот што усвои толку строга забрана.

Холандски остров целосно ја забрани продажбата на цигари

Нетпрес - 12.02.2024

Холандскиот остров Шиермониког одлучи целосно да ја забрани продажбата на цигари и тутунски производи во супермаркетите. Овој револуционерен потег предизвика интерес бидејќи островот беше меѓу првите во светот што усвои толку строга забрана.

Холандски остров целосно ја забрани продажбата на цигари

365 - 12.02.2024

Холандскиот остров Шиермониког одлучи целосно да ја забрани продажбата на цигари и тутунски производи во супермаркетите. Овој револуционерен потег предизвика интерес бидејќи островот беше меѓу првите во светот што усвои толку строга забрана.