TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Во време на карантин ја запроси својата девојка – кога ќе дознаете со што и предложил брак ќе останете во ...

Курир - 20.01.2021

И покрај новиот карантин, Англичанецот Бен Хоган успеа да ја запроси својата девојка, и тоа – со помош на робот. Хоган е стручњак за апликации, а неговиот план да ја запроси Шери Доус, го реализираше со помош на роботот „Старшип“ (Starship), којшто ...

Љубов под карантин: Англичанец, користејќи робот, ја запроси девојката

Опсервер - 20.01.2021

– И покрај новиот карантин, Англичанецот Бен Хоган успеа да ја запроси својата девојка, и тоа – со помош на робот. Хоган е стручњак за апликации, а неговиот план да ја запроси Шери Доус, го реализираше со помош на роботот „Старшип“ ( Starship) , ...

Љубов под карантин: Англичанец користејќи робот ја запроси девојката

iPortal - 20.01.2021

И покрај новиот карантин, Англичанецот Бен Хоган успеа да ја запроси својата девојка, и тоа – со помош на робот. Хоган е стручњак за апликации, а неговиот план да ја запроси Шери Доус, го реализираше со помош на роботот „Старшип“ (Starship), којшто ...

(ВИДЕО) Љубов под карантин: Англичанец, користејќи робот, ја запроси девојката

А1 On - 20.01.2021

И покрај новиот карантин, Англичанецот Бен Хоган успеа да ја запроси својата девојка, и тоа – со помош на робот. Хоган е стручњак за апликации, а неговиот план да ја запроси Шери Доус, го реализираше со помош на роботот „Старшип“ (Starship), којшто ...

Љубов во карантин: Англичанец со робот ја запроси својата девојка (Видео)

MakPress - 21.01.2021

И покрај новиот карантин, Англичанецот Бен Хоган успеа да ја запроси својата девојка, и тоа – со помош на робот. Хоган е стручњак за апликации, а неговиот план да ја запроси Шери Доус, го реализираше со помош на роботот „Старшип“ (Starship), којшто ...