TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција до јули ќе постигне имунитет, велат грчките власти

МКД - 08.04.2021

До јули ќе имаме постигнато имунитет, рече Мариос Темистоклеус, генералниот секретар на грчкото Министерство за здравство, за државната телевизија ЕРТ . Темистоклеус објасни дека до крајот на април и почетокот на мај, со комплетирањето на ...

Грчкиот министер за здравство: Во јули колективен имунитет во Грција

Фокус - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Грците во јули веќе ќе имаат колективен имунитет

Вечер Прес - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

Либертас - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

Слободен Печат - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Грција очекува колективен имунитет во јули

Р.С.Европа - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население и ќе се постигне, она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Грција во јули ќе постигне колективен имунитет

Lider - 08.04.2021

Не се очекуваат драстични промени во програмата за вакцинација До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

MakPress - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

Денешен - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

Опсервер - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

24Инфо - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

Frontline - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...

Темистоклеус: Во јули колективен имунитет во Грција

ТВ21 - 08.04.2021

До крајот на јуни или средината на јули ќе биде вакциниран еден голем дел од грчкото население, ќе го постигнеме она што се нарекува ѕид на имунитет, рече генералниот секретар во Министерството за здравство на Грција Мариос Темистоклеус, кој е ...