TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три сестри родија четири бебиња за помалку од час и половина

А1 On - 09.11.2019

За помалку од час и половина три сестри од кои две близначки родија четири здрави бебиња. Оливера Мугоша Миџор, Јасна Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукичевиќ донесоа на свет четири бебиња, бидејќи една од близначките роди близначиња, пренесува порталот ...

НЕВЕРОЈАТНО: Три сестри се породиле во ист ден!

Слободен Печат - 08.11.2019

Во родилиштето во Цетиње се породиле сестрите Оливера Мугош Миџор, Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукчевиќ во исти ден. Веста за раѓањето на принова во секое семејство е добредојдена, а Мара Мугош ја имала таа ретка среќа да добие четири внучиња од три ...

Среќната Мара доби четири внучиња за само два часа: Три сестри се породиле во еден ден

Република - 08.11.2019

Во породилиштето на најстарата болница во Црна Гора, „Данило Први“ во Цетиње, во петокот се породија три сестри и на свет донесоа четири деца. Прва во породилната сала влегла Олицера, која околу 9 часот утрото го родила Стефан.

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

Курир - 08.11.2019

Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Истовремено во болница во Цетиње се породиле Оливера, Јасна и Јелена.

Три сестри од Црна Гора истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

Press24 - 08.11.2019

Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Истовремено во болница во Цетиње се породиле Оливера, Јасна и Јелена.

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

Скопје24 - 08.11.2019

Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Гинеколошкиот тим го предводел д-р Предраг Јововиќ, а со него во болницата во ...

Неверојатно: Три сестри Црногорки се породиле во ист ден, бабата добила четири внучиња

24Инфо - 08.11.2019

Во најстарата болница во Црна Гора, во родилиштето „Данило Први“ во Цетиње во растојание од по половина час се породиле сестрите Оливера Мугош Миџор, Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукчевиќ. Веста за раѓањето на принова во секое семејство е добредојдена, ...

ЦЕТИЊЕ: Три сестри се породиле во исто време!

Денешен - 08.11.2019

Во родилиштето во Цетиње денеска за помалку од час и половина се породиле сестрите Оливера Мугош Миџор, Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукчевиќ во исти ден. Сезоната на раѓање ја „отворила“ Оливера, таа во девет часот наутро го родила Стефан, по неа се ...

Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

Пулс24 - 09.11.2019

Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Истовремено во болница во Цетиње се породиле Оливера, Јасна и Јелена.