TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кисела Вода доби две нови кошаркарски игралишта

Lider - 04.11.2014

Љубителите на спортот добија два нови спортски терена во општина Кисела Вода. Кошаркарско игралиште на површина од 70 метри квадратни е пуштено во употреба во селото Усје, додека кај Стаклара е ...

Две нови кошаркарски игралишта во општина Кисела Вода

Пулс24 - 04.11.2014

Љубителите на спортот и рекрецијата добија два нови спортски терена во општина Кисела Вода. Кошаркарско игралиште на површина од 70 квадратни метри е пуштено во употреба во селото Усје.

Изградени две нови спортски катчиња во општина Кисела Вода

Макфакс - 04.11.2014

Љубителите на спортот и рекреацијата добија два нови спортски терена во општина Кисела Вода, информира локалната власт. Кошаркарско игралиште на површина од 70 квадратни метри е пуштено во употреба ...

Од Кисела Вода почна единаесетиот циклус посети на скопски општини

Скопје инфо - 03.11.2014

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, градоначалникот на општината Кисела Вода Билјана Беличанец- Алексиќ и директорите на јавните градски претпријатија, денеска присуствуваа на последниот ...

Нови 50 дивоградби легализирани во Кисела Вода

Скопје инфо - 03.11.2014

Денес градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ додели нови 50 решенија за легализација на дивоградбите. Со новите решенија бројот на ваквите објекти кои добија правен статус ...

Над 700 ваучери за новороденчиња доделени во Кисела Вода

Скопје инфо - 03.11.2014

Градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ, денеска по 16-ти пат, додели еднократна парична помош за семејствата со новороденчиња.

ФОТО: Две нови кошаркарски и едно детско игралиште во општина Кисела Вода

Курир - 04.11.2014

Љубителите на спортот и рекрецијата добија два нови спортски терена во општина Кисела Вода. Кошаркарско игралиште на површина од 70 квадратни метри е пуштено во употреба во селото Усје.

ФОТО: Две нови спортски игралишта во општина Кисела Вода

Press24 - 04.11.2014

Две нови игралишта добија љубителите на спортот во општина Кислеа Вода. Кошаркарско игралиште на површина од 70 квадратни метри е пуштено во употреба во селото Усје.

ФОТО: Две нови спортски игралишта во општина Кисела Вода

Скопје инфо - 04.11.2014

Две нови игралишта добија љубителите на спортот во општина Кислеа Вода. Кошаркарско игралиште на површина од 70 квадратни метри е пуштено во употреба во селото Усје.

За да нема изговори, две нови игралишта во Кисела Вода

Вечер Прес - 04.11.2014

Љубителите на спортот и рекреацијата добија два нови спортски терена во општина Кисела Вода. Кошаркарско игралиште на површина од 70 квадратни метри е пуштено во употреба во селото Усје.