TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчки авиони ќе вршат пробни прелети за потребите на НАТО мисијата „Air Policing”

Слободен Печат - 21.05.2019

Целта на прелетот е проверка на комуникациите и радарската покриеност на нашиот воздухопловен простор. Со два прелета во воздушниот простор на Република Северна Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за ...

Утрово грчки авиони прелетуваат над македонското небо

МКД - 21.05.2019

Со два прелета во воздушниот простор на Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за потребите на НАТО мисијата „Air Policing" (чување на воздушниот простор).

Пробни прелети за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“

Независен - 21.05.2019

North Korean leader Kim Jong-Un waves from a balcony of the Grand People's Study House following a mass parade marking the end of the 7th Workers Party Congress in Kim Il-Sung Square in Pyongyang on May 10, 2016.

Пробни прелети на македонско небо за потребите на НАТО

Пулс24 - 21.05.2019

Со два прелета во воздушниот простор на Република Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“ (чување на воздушниот простор).

Грчки авиони ќе прелетуваат над Македонија за потребите на НАТО мисијата „Air Policing”

24Инфо - 21.05.2019

Со два прелета во воздушниот простор на Република Северна Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за потребите на НАТО мисијата „Air Policing” (чување на воздушниот простор).

Пробни прелети на македонско небо за потребите на НАТО

Скопје24 - 21.05.2019

Со два прелета во воздушниот простор на Република Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“ (чување на воздушниот простор).

Грчки воени авиони почнаа да ни го чуваат небото

+инфо - 21.05.2019

Со два прелета во воздушниот простор на Македонија за изутринава од 7:30 до 9:30 часот се закажани првите пробни прелети за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“ (чување на воздушниот простор).

Пробни прелети за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“

Денешен - 21.05.2019

Со два прелета во воздушниот простор на Република Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“ (чување на воздушниот простор).