TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Слободен Печат - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано .

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

360 степени - 18.03.2023

Тој посочува дека наскоро висoкиот претставник за надворешна и безбедносна поолитика и потпретседател на ЕК Жозеп Борел ќе соопшти повеќе информации Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ...

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

CivilMedia - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Алсат-М - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Либертас - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Frontline - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Нова ТВ - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

ТВ21 - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Centar - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

4NEWS - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

ПОСЛЕ 12 ЧАСА – Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Во Центар - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Заврши средбата Вучиќ – Курти, се уште не е објавено каков е епилогот

Фокус - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Н.Македонија - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Вечер Прес - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

OhridNews - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Бриф - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Опсервер - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

ЗАВРШИ СРЕДБАТА ВУЧИЌ – КУРТИ ВО ОХРИД Тука може да го проследите во живо обраќањето на Борел

+инфо - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

ВИДЕО: Тука може да го проследите во живо обраќањето на Борел

Либертас - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Заврши дијалогот помеѓу Косово и Србија во Охрид, Вучиќ вели ништо не потпишал

Zoom - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

По повеќе од 11 часа, заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

ММС - 18.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.

Стано: По исцрпувачки 12 часа преговори, заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

MakPress - 19.03.2023

Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид со посредство на ЕУ заврши, објави вечерва на Твитер портпаролот за надворешна политика на Европската комисија, Петер Стано.