TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ повторно со сценарио за протести

Нетпрес - 27.02.2014

Опозициската СДСМ, применувајќи силен притисок врз своето партиско членство, подготвува да предизвика немири во Македонија, почнувајќи од протест кој наголемо се организира за в сабота.

Нетпрес: СДСМ повторно со сценарио за протести

Канал5 - 27.02.2014

Опозициската СДСМ, применувајќи силен притисок врз своето партиско членство, се подготвува да предизвика немири во Македонија, почнувајќи од протест кој наголемо се организира за в сабота - пишува ...

СДСМ организира нови протести ?!

Press24 - 27.02.2014

Применувајќи силен притисок врз своето членство, СДСМ подготвува да организира нови немири во Македонија, пишува Нетпрес . Според нив опозицијата организира протест во сабота, а самиот терминот на ...

НетПрес: СДСМ повторно со сценарио за протести

Курир - 27.02.2014

Опозициската СДСМ, применувајќи силен притисок врз своето партиско членство, подготвува да предизвика немири во Македонија, почнувајќи од протест кој наголемо се организира за в сабота, пишува ...

СДСМ ќе организа нови протести!?

Сител - 27.02.2014

Применувајќи силен притисок врз своето членство, СДСМ подготвува да организира нови немири во Македонија, пишува Нетпрес . Според нив опозицијата организира протест во сабота, а самиот терминот на ...

СДСМ повторно со сценарио за протести

Република - 27.02.2014

Според изворите на порталот Нетпрес, учесниците на протестите ќе бидат довезени во Скопје, главно од општините во кои е СДСМ на власт, поточно од Струмица и од Куманово.