TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италија го укинува карантинот за патниците од ЕУ,Британија и Израел

Канал5 - 14.05.2021

Италија во недела ќе го укине задолжителниот карантин за патниците од Европската унија, Велика Британија и Израел кои ќе покажат негативен тест за коронавирус, објави денеска владата што се обидува да го зајакне летниот туризам.

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Слободен Печат - 14.05.2021

Додека Италија се подготвува за туристичката сезона, повеќе од осум милиони луѓе се целосно имунизирани во земјата, а речиси 26 милиони примиле барем една доза. Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, ...

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Опсервер - 14.05.2021

– Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија во недела укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

+инфо - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Либертас - 14.05.2021

– Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија го укинува карантинот за патници од ЕУ, Велика Британија и Израел

ТВ21 - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и од Израел

Нетпрес - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Frontline - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

24Инфо - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Вечер Прес - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Денешен - 14.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.

Италија го укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

Lider - 14.05.2021

Додека Италија се подготвува за туристичката сезона, повеќе од осум милиони луѓе се целосно имунизирани во земјата, а речиси 26 милиони примиле барем една доза. Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, ...

Италија од задутре укинува карантин за патници од ЕУ, Велика Британија и за Израел

MakPress - 15.05.2021

Италија ќе го укине карантинот за сите патници од земјите членки на Европската унија, Велика Британија и Израел од недела, 16 мај, соопшти денеска министерот за здравство Роберто Сперанца.