TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Литературно читање во НУБ „Гоце Делчев“

А1 On - 21.03.2018

Денеска како дел од активностите поврзани со одбележувањето на обичајот Чет’рсе, се одржа литературно читање во НУБ „Гоце Делчев“ Штип каде што своите творби ги читаа ученици од сите основни училишта во Општина Штип.

Литературно читање за Светскиот ден на поезијата во градската библиотека во Кичево...

Н.Македонија - 21.03.2018

Литературно читање за Светскиот ден на поезијата во градската библиотека во Кичево По повод Светскиот ден на поезијата, членовите на Литературниот клуб „Китка“ од Кичево, во градската библиотека читаа дела и секој автор имаше можност да прочита по ...