TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„БМВ“ гради фабрика за батерии во Германија

Макфакс - 02.04.2024

Германскиот производител на автомобили „бмв“ започна со изградба на нова фабрика за батерии за електрични возила во Германија, потврди портпаролот на компанијата. Фабриката во баварските градови Ирбах и Штраскирхен треба да произведува до 600.000 ...

BMW гради нова фабрика за батерии за електрични возила

Иновативност - 02.04.2024

Германскиот производел на автомобили BMW почна да гради нова фабрика за батерии за електрични возила во Германија, потврди портпарол на компанијата. Фабриката во баварските градови Ирибах и Штраскирхен треба да произведува до 600.000 високонапонски ...

„БМВ“ гради фабрика за батерии во Германија

Опсервер - 02.04.2024

Германскиот производител на автомобили „бмв“ започна со изградба на нова фабрика за батерии за електрични возила во Германија, потврди портпаролот на компанијата. Фабриката во баварските градови Ирбах и Штраскирхен треба да произведува до 600.000 ...

„БМВ“ гради фабрика за батерии во Германија

USB - 02.04.2024

Германскиот производител на автомобили „бмв“ започна со изградба на нова фабрика за батерии за електрични возила во Германија, потврди портпаролот на компанијата. Фабриката во баварските градови Ирбах и Штраскирхен треба да произведува до 600.000 ...

БМВ гради фабрика за батерии во Германија

Канал5 - 02.04.2024

Германскиот производител на автомобили БМВ започна со изградба на нова фабрика за батерии за електрични возила во Германија, потврди портпаролот на компанијата. Фабриката во баварските градови Ирбах и Штраскирхен треба да произведува до 600.000 ...

БMВ гради фабрика за батерии во Германија

Слободен Печат - 03.04.2024

Германскиот производител на автомобили БМВ започна со изградба на нова фабрика за батерии за електрични возила во Германија, потврди портпаролот на компанијата. Фабриката во баварските градови Ирбах и Штраскирхен треба да произведува до 600.000 ...