TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јавна објава на ценовник за платено политичко рекламирање на „Пресинг ТВ“ за учесниците на локалните избори 2021 година

PressingTV - 24.09.2021

Согласно Изборниот законик и роковникот за извршување на изборните дејствија за претстојните локални избори, порталот „Пресинг ТВ“ ја објавува својата Понуда за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања.

Втора јавна објава на ценовник за платено политичко рекламирање на „Република“ за учесниците на локалните избори 2021 ...

Република - 24.09.2021

Согласно Изборниот законик и роковникот за извршување на изборните дејствија за претстојните локални избори, порталот „Република“ ја објавува својата Понуда за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања.

Втора јавна објава на ценовник за платено политичко рекламирање на порталот „360 степени“ за учесниците на локалните ...

360 степени - 23.09.2021

Согласно Изборниот законик и роковникот за извршување на изборните дејствија за претстојните локални избори, порталот „360 степени“ ја објавува својата Понуда за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања.

ДИК го објави Регистарот на медиуми кои ќе обезбедуваат платено политичко рекламирње

Gostivarpress.mk - 23.09.2021

Државната изборна комисија вчера го објави официјалниот Регистар на радиодифузери, печатени и електронски медиуми (интернет портали) кои ќе обезбедуваат платено политичко рекламирње за претстојните Локални избори 2021.