TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По сторијата на ТВ 24 од наездата од инсекти - надлежните во Дивље

24 Вести - 28.01.2020

Продолжува хорор наездата од инсекти во скопско Дивље. Официјално сеуште никој не излезе на теран да го потврди нивното потеклото . За ТВ 24 во текот на вчерашниот ден , информација за видот на инсектите даде биологот Кирил Арсовски , кој изјави ...

Жителите во паника, наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље (ФОТО)

Локално - 27.01.2020

Жителите на скопско Дивље деновиве стравуваат бидејќи во нивното село има наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24. Жителите не знаат дали овие инсекти носат опасност по нивното здравје.

Наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље ги исплаши жителите

24 Вести - 27.01.2020

Освен радоста, снегот оваа зима во село Дивлје донесе и наезда на инсекти од непозната природа. Никогаш досега ваква слична појава не е забележана од страна на жителите, кои деновиве стравуваат, бидејќи не знаат дали овие инсекти носат опаснаст за ...

ТВ24: Наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље (ФОТО)

+инфо - 27.01.2020

Фото: ТВ24/Принтскрин Освен радоста, снегот оваа зима во скопското село Дивље донесе и наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24. Никогаш досега ваква слична појава не била забележана од страна на жителите на ова скопско село, кои деновиве ...

ТВ24: Наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље (ФОТО)

Либертас - 27.01.2020

Освен радоста, снегот оваа зима во скопското село Дивље донесе и наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24. Никогаш досега ваква слична појава не била забележана од страна на жителите на ова скопско село, кои деновиве стравуваат, бидејќи ...

ТВ24: Наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље (ВИДЕО)

Курир - 27.01.2020

Освен радоста, снегот оваа зима во скопското село Дивље донесе и наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24 . Никогаш досега ваква слична појава не била забележана од страна на жителите на ова скопско село, кои деновиве стравуваат, бидејќи ...

ВИДЕО. Наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље - паника меѓу жителите

Press24 - 27.01.2020

Освен радоста, снегот оваа зима во скопското село Дивље донесе и наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24 . Никогаш досега ваква слична појава не била забележана од страна на жителите на ова скопско село, кои деновиве стравуваат, бидејќи ...

(ВИДЕО) ТВ24: Наезда на мистериозни бубачки во скопско Дивље

Скопје1 - 27.01.2020

Освен радоста, снегот оваа зима во скопското село Дивље донесе и наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24 . Никогаш досега ваква слична појава не била забележана од страна на жителите на ова скопско село, кои деновиве стравуваат, бидејќи ...

ТВ24: Наезда на непознати бубачки во скопско Дивље (ВИДЕО)

Скопје24 - 27.01.2020

Освен радоста, снегот оваа зима во скопското село Дивље донесе и наезда на инсекти од непозната природа, објави ТВ24 . Никогаш досега ваква слична појава не била забележана од страна на жителите на ова скопско село, кои деновиве стравуваат, бидејќи ...