TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто не треба да оставате шише со вода во автомобил / (ВИДЕО)

Додај Гас - 13.03.2018

Иако на прв поглед изгледа нелогично, бидејќи водата е во шише, проблемот е во кружниот дизајн, пишува изданието Reader’s Digest. Шише со вода е како лупа, а водата во неа содржи светлина и топлина загреана до одредена точка.

Зошто не треба да оставате шише со вода во автомобил (ВИДЕО)

Скопје24 - 13.03.2018

Повеќето луѓе во лето носат шише со вода и кога излегуваат од автомобилот, намерно или ненамерно, го оставаат во него. Но, тоа може да биде многу опасно. Иако на прв поглед изгледа нелогично, бидејќи водата е во шише, проблемот е во кружниот дизајн, ...

Зошто не треба да оставате шише со вода во автомобил (Видео)

Сваштарник - 15.03.2018

Повеќето луѓе во лето носат шише со вода и кога излегуваат од автомобилот, намерно или ненамерно, го оставаат во него. Но, тоа може да биде многу опасно Иако на прв поглед изгледа нелогично, бидејќи водата е во шише, проблемот е во кружниот дизајн, ...