TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поезија од Марковски објавена во американското списание Harbinger Asylum

Макфакс - 22.07.2019

Пет песни од македонскиот поет Стефан Марковски беа објавени во летниот број на списанието Harbinger Asylum, кое излегува четири пати годишно во Хјустон, Тексас, во издание на Transcendent Zero Press.

Поезија од Стефан Марковски објавена во американското списание Harbinger Asylum

Слободен Печат - 22.07.2019

Во актуелниот број, со прозни и поетски прилози на 118 страни присутни се над 40, меѓу кои меѓународно афирмирани автори од сите континенти, што говори за глобалниот предзнак на ова списание Пет песни од македонскиот поет Стефан Марковски беа ...

Поезија од Стефан Марковски објавена во американското списание „Харбингер Асајлан“

Н.Македонија - 22.07.2019

Пет песни од македонскиот поет Стефан Марковски беа објавени во летниот број на списанието „Харбингер Асајлам“, кое излегува четири пати годишно во Хјустон, Тексас, во издание на „Трансендент Зиро Прес“.

Поезија од Марковски објавена во американското списание Harbinger Asylum

А1 On - 22.07.2019

Пет песни од македонскиот поет Стефан Марковски беа објавени во летниот број на списанието Harbinger Asylum, кое излегува четири пати годишно во Хјустон, Тексас, во издание на Transcendent Zero Press.