TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Успехот во економијата на оваа криминална власт предводена од СДСМ и ДУИ е четвртото место за Македонија на ...

Курир - 11.08.2022

Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните. За месец јули измерената инфлација во Македонија е 16%. Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална власт предводена ...

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособната влада на СДСМ и ДУИ, Македонија меѓу државите со највисока инфлација

Макфакс - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните, се вели во соопштението ...

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособната влада на СДСМ и ДУИ, Македонија меѓу државите со највисока инфлација!

Сител - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособната влада на СДСМ и ДУИ, Македонија меѓу државите со највисока инфлација!

Курир - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните, истакнуваат од ...

Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа

Република - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните, истакнуваат од ...

Поради неспособната влада на СДСМ и ДУИ, Македонија меѓу државите со највисока инфлација, вели опозицијата

Скопје1 - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа, вели ВМРО-ДПМНЕ. „Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособна влада, Македонија меѓу државите со највисока инфлација

МКД - 10.08.2022

Македонија урива рекорди порaди катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Владата е неспособна, Македонија е меѓу државите со највисока инфлација

А1 On - 10.08.2022

Неуспешното справување со инфлацијата од страна на Владата на СДСМ и ДУИ и од страна на Народната банка нѐ искачи веќе подолг временски период на врвот на листата во Европа според висината на стапката на инфлација велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Неспособната Влада на СДСМ и ДУИ ја доведе Македонија на врвот на државите со највисока инфлација

Нетпрес - 10.08.2022

-Македонија урива рекорди порaди катастрофалното справување со економската криза и е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните, истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособната влада на СДСМ и ДУИ, Македонија меѓу државите со највисока инфлација

MakPress - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните.

Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа

PressingTV - 10.08.2022

Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа. Големиот процент на инфлација го јаде и така кревкиот животен стандард на граѓаните, истакнуваат од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособната влада, Македонија меѓу државите со највисока инфлација

Канал5 - 10.08.2022

Поради неспособната влада на СДСМ и ДУИ, Македонија меѓу државите со највисока инфлација!. Македонија урива рекорди породи катастрофалното справување со економската криза. Македонија е меѓу земјите со најголема инфлација во Европа.

Успехот во економијата на оваа криминална власт на СДСМ и ДУИ е четвртото место во Европа со 16% инфлација

24Инфо - 11.08.2022

Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните. За месец јули измерената инфлација во Македонија е 16%. Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална власт предводена ...

Македонија e на ранг листа за мерење во Европа со 16% инфлација, вели ВМРО-ДПМНЕ

Скопје1 - 11.08.2022

Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните, вели ВМРО-ДПМНЕ „За месец јули измерената инфлација во Македонија е 16%. Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална ...

ВМРО-ДПМНЕ: Економијата на оваа криминална власт ја стави Македонија на четвртото место на ранг листата за мерење ...

MakPress - 11.08.2022

Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните. За месец јули измерената инфлација во Македонија е 16%. Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална власт предводена ...

ВМРО-ДПМНЕ: Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална власт

А1 On - 11.08.2022

„Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните. За месец јули измерената инфлација во Македонија е 16%. Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална власт ...

Граѓаните ја плаќаат неспособноста на владата да се справи со економската криза

Република - 11.08.2022

Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните, велат од ВМРО-ДПМНЕ, од каде потенцираат дека за месец јули измерената инфлација во Македонија е 16% – четврта највисока годишна инфлација во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на четврто место на ранг листа во Европа со 16% инфлација

Нетпрес - 11.08.2022

Катастрофата во справувањето со економската криза на неспособната власт на СДСМ ја плаќаат граѓаните. За месец јули измерената инфлација во Македонија е 16%. Четврта највисока годишна инфлација во Европа е успехот на оваа криминална власт предводена ...