TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градскиот парк по втор пат домаќин на Скопски Цветен Фестивал

Канал5 - 16.05.2015

Градскиот парк во Скопје денеска беше исполнет со цвеќиња, забава, музика и голем број на граѓани кои уживаа во цветниот амбиент на вториот по ред Скопски Цветен Фестивал. И оваа година посетителите на фестивалот, кој ќе трае денеска и утре, преку ...

Скопски цветен фестивал во Градскиот парк

Сител - 16.05.2015

Во Градски парк во Скопје денеска беше отворен вториот Скопски цветен фестивал, на кој скопјани до утревечер во 19 часот имаат можност да видат цветни аранжмани, да се едуцираат за правилно садење и одгледување цвеќе во затворен и на отворен ...

Скопски цветен фестивал 2015

А1 On - 14.05.2015

Овој викенд на просторот наспроти „Паркот за миленици“ во Градскиот парк, ќе се одржи Скопскиот цветен фестивал 2015. Програмата на фестивалот двата дена е од 10 до 19 часот. Ќе почне во сабота со настапи на деца од градинки и основни училишта од ...

„Скопски цветен фестивал 2015“ викендов во Градски парк

Скопје инфо - 15.05.2015

Градот Скопје ги поканува граѓаните на вториот „Скопски цветен фестивал 2015“ , кој ќе се одржи во текот на претстојниов викенд, утре 16.05 и задутре 17.05.2015 година, (сабота и недела) од 10 до 19 часот во вториот дел од Градскиот парк, на ...

Скопски цветен фестивал во Градскиот парк

А1 On - 16.05.2015

Во Градски парк во Скопје денеска беше отворен вториот Скопски цветен фестивал, на кој скопјани до утревечер во 19 часот имаат можност да видат цветни аранжмани, да се едуцираат за правилно садење и одгледување цвеќе во затворен и на отворен ...

Скопски цветен фестивал 2015

Lider - 14.05.2015

Овој викенд на просторот наспроти „Паркот за миленици“ во Градскиот парк, ќе се одржи Скопскиот цветен фестивал 2015. Програмата на фестивалот двата дена е од 10 до 19 часот. Ќе почне во сабота со настапи на деца од градинки и основни училишта од ...

Почнува Скопскиот цветен фестивал

Lider - 16.05.2015

Градот Скопје ги поканува граѓаните на вториот СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ, кој ќе се одржи во текот на претстојниов викенд, денеска и утре од 10 до 19 часот во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“.

ФОТО: Отворен вториот Скопски цветен фестивал

Нетпрес - 16.05.2015

Во Градски парк во Скопје денеска беше отворен вториот Скопски цветен фестивал, на кој скопјани до утревечер во 19 часот имаат можност да видат цветни аранжмани, да се едуцираат за правилно садење и одгледување цвеќе во затворен и на отворен ...

Втор скопски цветен фестивал

Република - 15.05.2015

Утре и задутре, на 16 и 17 мај во Градскиот парк во Скопје ќе се одржи вториот скопки цветен фестивал. Фестивалот во 12 часот свечено ќе го отвори градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски.

„Скопски цветен фестивал 2015“ викендов во Градски парк

Република - 15.05.2015

Викендов на просторот спроти „Паркот за миленици“ во Градскиот парк, ќе се одржи „Скопскиот цветен фестивал 2015“. Програмата на фестивалот двата дена е од 10 до 19 часот. Ќе почне во сабота со настапи на деца од градинки и основни училишта од ...

Скопски цветен фестивал во Градскиот парк

Lider - 16.05.2015

Во Градски парк во Скопје денеска беше отворен вториот Скопски цветен фестивал, на кој скопјани до утревечер во 19 часот имаат можност да видат цветни аранжмани, да се едуцираат за правилно садење и одгледување цвеќе во затворен и на отворен ...

Втор Скопски цветен фестивал

Сител - 16.05.2015

Во Градскиот парк во Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

ФОТО: Скопски цветен фестивал во Градскиот парк

Утрински - 16.05.2015

Посетителите на настанот можат да се едуцираат за правилно садење и одгледување цвеќе, а за најмладите се одржуваат креативни работилници Во Градски парк во Скопје денеска беше отворен вториот Скопски цветен фестивал, на кој скопјани до утревечер ...

Втор Скопски цветен фестивал

А1 On - 16.05.2015

Во Градскиот парк во Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

Денеска и утре Скопски цветен фестивал

Република - 16.05.2015

Во Градскиот парк во Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

По втор пат Скопски цветен фестивал

Курир - 16.05.2015

Денеска и утре во Градскиот парк во Скопје ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

Втор Скопски цветен фестивал

Канал5 - 16.05.2015

Во Градскиот парк во Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

По втор пат Скопски цветен фестивал

Press24 - 16.05.2015

Денеска и утре во Градскиот парк во Скопје ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

Отворен вториот Скопски цветен фестивал

Макфакс - 16.05.2015

Вториот Скопски цветен фестивал, кој свечено во саботата го прогласи за отворен градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, привлече огромен број граѓани во Градски парк каде што имаа можност да уживаат во цветните аранжмани, да се едуцираат и ...

Отворен вториот Скопски цветен фестивал

Пулс24 - 16.05.2015

Вториот СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ, кој свечено денеска /16.05.2015 година го отвори градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, привлече огромен број граѓани во Градски парк каде што имаа можност да уживаат во цветните аранжмани, да се едуцираат ...

Отворен вториот скопски цветен фестивал

Репортер - 16.05.2015

Вториот СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ, денеска свечено го отвори градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, привлече огромен број граѓани во Градски парк каде што имаа можност да уживаат во цветните аранжмани, да се едуцираат и да се забавуваат на ...

Трајановски го отвори Скопскиот цветен фестивал, граѓаните можат да купат цвеќе по намалени цени

Курир - 16.05.2015

Вториот Скопски цветен фестивал, кој денеска го отвори градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, привлече огромен број граѓани во Градски парк, каде што имаа можност да уживаат во цветните аранжмани, да се едуцираат и да се забавуваат на ...

Втор Скопски цветен фестивал

Н.Македонија - 16.05.2015

Во Градскиот парк во Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Скопски цветен фестивал на кој ќе се промовира одгледувањето цвеќе во затворен и на отворен простор, а граѓаните, ќе имаат можност да се вклучат во работилници и да ја покажат својата ...

Трајановски го отвори Скопскиот цветен фестивал, граѓаните можат да купат цвеќе по намалени цени

Press24 - 16.05.2015

Вториот Скопски цветен фестивал, кој денеска го отвори градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, привлече огромен број граѓани во Градски парк, каде што имаа можност да уживаат во цветните аранжмани, да се едуцираат и да се забавуваат на ...