TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

iPortal - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Војник ранет во стапало при вежба на Криволак

+инфо - 18.04.2021

Повредениот бил пренесен во Општата болница Кавадарци за укажување на лекарска помош. Војник е повреден со пиштол во стапалото при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“, вчера, соопшти полицијата.

Војник ранет со пиштол во стапалото при вежба на Криволак

Нетпрес - 18.04.2021

Војник е повреден со пиштол во стапалото при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“, вчера, соопшти полицијата. Вчера во полициската станица во Неготино било пријавено дека околу 13 часот при изведување воени вежби на воениот полигон ...

Ранет припадник на армијата за време на вежба на воениот полигон „Криволак“

ТВ21 - 18.04.2021

Вчера во 13:45 часот во Полициска станица Неготино пријавено е дека околу 13 часот при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“ припадник на Армијата се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото.

Војник ранет во стапало при вежба на Криволак

Локално - 18.04.2021

Полицијата соопшти дека вчера при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“ е ранет војник. Вчера во полициската станица во Неготино било пријавено дека околу 13 часот при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“ припадник на ...

Војник се повредил откако не сакајќи си пукал со пиштолот – еве за ги деталите

Курир - 18.04.2021

Вчера во 13:45 часот во Полициска станица Неготино пријавено е дека околу 13 часот при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“ припадник на Армијата се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото.

Војник на АРМ бил застрелан на „Криволак“

Lider - 18.04.2021

Вчера во 13:45 часот во Полициска станица Неготино пријавено е дека околу 13 часот при изведување воени вежби на воениот полигон „Криволак“ припадник на Армијата се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото.

Ранет војник на Криволак

МКД - 18.04.2021

МВР соопшти дека во полициската станица во Неготино било пријавено дека во болницата во Кавадарци бил примен војник со прострелна рана здобиена на полигонот „Криволак“. На 17.април 2021 во 13.45 часот во Полициска станица Неготино било пријавено ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Слободен Печат - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак”

24Инфо - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак”. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Независен - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Бриф - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Вечер Прес - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Frontline - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Либертас - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

Ранет војник на АРМ за време на воена вежба на „Криволак“

ММС - 18.04.2021

Припадник на АРМ се здобил со прострелна рана од пиштол за време на воени вежби што се одвивале на воениот полигон „Криволак“. Повредениот кој бил ранет во стапалото бил пренесен во кавадеречката болница, каде му била укажана лекарска помош.

Припадник на Армијата се здобил со прострелна рана при воени вежби на полигонот „Криволак“

Опсервер - 18.04.2021

Припадник на Армијата вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 ...

При воена вежба, со прострелна рана повреден припадник на Армијата на Република Македонија

MakPress - 18.04.2021

Припадник на АРМ вчера околу 13 часот се здобил со прострелна рана од пиштол во пределот на стапалото при воени вежби на воениот полигон „Криволак“. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека случајот е пријавен вчера во 13:45 часот во ...