TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје: Секој што смета дека погрешно му е блокирана сметката да побара разгледување

А1 On - 14.02.2018

„Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Обврзниците кои сметаат дека погрешно им е блокирана сметката можат да побараат ревизија

Макфакс - 14.02.2018

Градот Скопје нагласува дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Обврзниците кои сметаат дека погрешно им е блокирана сметката можат да побараат ревизија

Вечер - 14.02.2018

Од Градот Скопје истакнуваат дека по објавеното соопштение до јавноста, испратено на 29-ти јануари годинава, дека постапката за присилна наплата на данокот на имот за 2016-та година е во тек и по апелот обврзниците уште еднаш да си ги проверат и ...

Град Скопје: Секој обврзник да пријави доколку смета дека погрешно му е блокирана сметката во банка

Press24 - 14.02.2018

Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Секој обврзник што смета дека погрешно му е блокирана сметката може да дојде во барака 16

Стандард - 14.02.2018

Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Ако погрешно ви е блокирана сметката поради данокот, пријавете го проблемот

Фокус - 14.02.2018

Градот Скопје дендеска преку соопштение порача дека секое физичко или правно лице кое што смета дека погрешно му е блокирана сметката во банка поради данок на имот, може да дојде во просториите на Град Скопје, во бараката со број 16 или на сајтот на ...

Град Скопје: Даночните обврзници ако сметаат дека се онеправдани можат да побараат ревизија

МКД - 14.02.2018

Градот Скопје денеска преку соопштение порача дека секое физичко или правно лице кое што смета дека погрешно му е блокирана сметката во банка поради данок на имот, може да дојде во просториите на Град Скопје, во бараката со број 16 или на сајтот на ...

Град Скопје: Секој обврзник што смета дека погрешно му е блокирана сметката може да дојде во барака 16

Република - 14.02.2018

Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Ако погрешно ви е блокирана сметката поради данокот, пријавете го проблемот

Локално - 14.02.2018

Градот Скопје дендеска преку соопштение порача дека секое физичко или правно лице кое што смета дека погрешно му е блокирана сметката во банка поради данок на имот, може да дојде во просториите на Град Скопје, во бараката со број 16 или на сајтот на ...

Сте платиле данок, а блокирана ви е сметката, трк во барака 16

+инфо - 14.02.2018

Градот Скопје изготви решенија за блокада на сметките на даночните обврзници што не ги подмирија даночните обврски. Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива ...

Град Скопје: Обврзниците кои сметаат дека погрешно им е блокирана сметката можат да побараат ревизија

Точка - 14.02.2018

Од Градот Скопје истакнуваат дека по објавеното соопштение до јавноста, испратено на 29 јануари годинава, дека постапката за присилна наплата на данокот на имот за 2016 година е во тек и по апелот обврзниците уште еднаш да си ги проверат и подмират ...

Град Скопје: Секој обврзник што смета дека погрешно му е блокирана сметката може да дојде во барака 16

Либертас - 14.02.2018

Градот Скопје преку соопштение сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Обврзниците кои сметаат дека погрешно им е блокирана сметката можат да побараат ревизија

Sky - 14.02.2018

28,Од Градот Скопје истакнуваат дека по објавеното соопштение до јавноста, испратено на 29 јануари годинава, дека постапката за присилна наплата на данокот на имот за 2016 година е во тек и по апелот обврзниците уште еднаш да си ги проверат и ...

Сте платиле данок, а блокирана ви е сметката, веднаш одете да се жалите во барака 16

МК News - 14.02.2018

„Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Град Скопје: Обврзниците кои сметаат дека погрешно им е блокирана сметката можат да побараат ревизија

Денар - 15.02.2018

Од Градот Скопје истакнуваат дека по објавеното соопштение до јавноста, испратено на 29 јануари годинава, дека постапката за присилна наплата на данокот на имот за 2016 година е во тек и по апелот обврзниците уште еднаш да си ги проверат и подмират ...

Град Скопје: секој обврзник што смета дека погрешно му е блокирана сметката може да дојде во барака 16

Бизнис Вести - 15.02.2018

Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со законот за даноците на имот, секој даночен обврзник добива решение за плаќање годишен данок на имот и комунална такса фирмарина до 31 март во тековната година.

Градот ги блокира сметки на граѓани и фирмите

Скопје инфо - 16.02.2018

Блокирани се сметките на граѓани и претставниците на фирмите кои не го платиле данокот на имот за 2016 година. -Пред некој ден бев да си ја подигнам пензијата во банка, но кога стигнав на ред ме известија дека не можат да ми ја дадат бидејќи ми е ...