TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови видиковци во паркот во населба Ченто

Вечер Прес - 08.08.2022

Tеренските екипи јавното претпријатие „Паркови и зеленило“, изминатиов период изработија два видиковци од дрво во паркот кој е се уште во изградба во населбата Ченто. -Видиковците се бојадисаа и се покрија со шиндра.

Продолжува изградбата на новиот парк во Ченто

Н.Македонија - 08.08.2022

Во соработка помеѓу Општина Гази Баба, Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ продолжува изградбата на парк што се наоѓа во непосредната близина на ООУ „Крсте Мисирков“ во Ченто. Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ претходно целосно го расчистија ...